התחברות לאתר:





איך טוחנים שומשום?

ככל שהגרגירים קטנים יותר, כך קשה יותר לטחון אותם. בכל זאת, גם שומשום אפשר לטחון...

אולי נראה, שאין הרבה שיטות לטחון באופן ביתי זרעי שומשום. אבל על פי הכתוב באתר  Doctors, ניתן לעשות זאת באמצעות מטחנת קפה.
טיפ חשוב: את השומשום כדאי להקפיא לפני הטחינה. ההקפאה הופכת את השומשום ללח, ומכאן קל לטחינה?.
אם תרצו ללכת בגדול, באתר באופן טבעי אפשר למצוא המון מידע בכל הקשור למעבדי מזון מקצועיים כגון Breville ו- Vitamix. רגע לפני שאתם קונים, בדקו עם למעבד המזון הביתי שלכם אין חלק נוסף המיועד לכתישת תבלינים.
שיטה אחרונה חביבה היא אמנם קשה וגם לא סביר שתוכלו לפתוח מפעל טחינה בבית, אבל בוודאי תהנה אתכם, היא שימוש במכתש ועלי. זה אולי נשמע כשיטה שחלפה מן העולם אך עדיין נמצאים לה משתמשים רבים. כיצד להשתמש - ביוטיוב.
ולבסוף, שוקי גלילי בפרויקט הטחינה הגדול מספר כל מה שרק חלמתם לדעת על טחינה טובה ובאתר של משפחת מנחם, על הערך הבריאותי שבאכילת שומשום.

בתיאבון!


על מנת לצפות בקישור עליך ללחוץ "אהבתי" או "g+1"


בטוח יש לך פייסבוק.
1. תהיה חבר שלנו וקבל את הדברים הכי שווים בחינם. עידכון אחד לשבוע בממוצע.
2. הצטרף לקבוצת חברי האתר בפייסבוק.
3. עשה לנו "אהבתי"

4. שתף עם החברים איך טוחנים שומשום?






שים לב! קישורים נוספים שיעניינו אותך:  
איך בריאות , איך אוכל , איך מתכונים , איך טבעי , איך טחינה , איך בלנדר



איך לטחון שומשום?
איך להכין טחינה משומשום
איך טוחנים שומשום
טחינת שומשום
שומשום גולמי
מכתש ועלי
לטחון זרעי שומשום



מאת חינם בחינם
GoogleFind us on Google+
-